در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام
در مغازه ای بدون قرارداد مشغول بودم بعد از ۸ سال اخراج شدم
کلیه سالها در داخل مغازه بودم بجز ۱۸ ماه اخر که جلوی ویترین مغازه در خیابان برای صاحب کارم شروع به فروش جنسی کردم
ایا چون من در خیابان کاسبی کردم در تابستان و گرماش و در زمستان و سرماش بدون سقف بدون امکانات میتونم برای کار در شرایط سخت شکایت کنم؟
ایا برای اداره کار داخل مغازه و یا خارج مغازه در خیابان کار کردن فرقی هم میکند ..
اگه فرق میکند چه چیزی را در هیئت تشخیص مطرح کنم؟؟
در ضمن عکسی هم دارم از سبک کارم در خیابان ایا احتیاج به نشان دادن عکس هست؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

برای سختی کار باید به کمیته مربوطه در اداره کار درخواست دهید . ولی با شرایطی که فرمودید کارتان جزء مشاغل سخت نیست . مشاغل سخت تعریف خاصی دارد که ارتباطی به آنچه فرمودید ندارد .

با تشکر