در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)

من تا الان که حدود 3 سال از فارغ التحصیلیم میگذره در کاریابی ثبت نام نکرده ام.

 حالا در فرم ثبت نام سایت کارورزی گذینه ای به نام تاریخ آخرین ثبت نام در کاریابی وجود داره. چه بکنم؟

در صورتی که نیاز حتمی به ثبت نام در کاریابی ها باشه حتی اگر امروز ثبت نام کنم مشکل حداقل 3 ماه باید از آخرین ثبت نام شما در کاریابی گذشته باشد پیش میاد . حالا چه بکنم؟

1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

البته اگر تاریخی در گذشته بزنید سیستم از شما مدرکی برای ثبت نام در کاریابی نمی خواهد . البته بیشتر از سه سال هم از تاریخ فارغ التحصیلی تان نباید گذشته باشد .

با تشکر