در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (680 امتیاز)
من سال هاست دفترچه درمانی یا همون سلامت دارم

و به تازکی دفترچه تامین اجتماعی هم دارم

ایا باید برم به بیمه سلامت اطلاع بدم و دفترچه رو تحویل بدم ؟؟؟

من اصلا از دفترچه سلامتم هیچ استفاده ای نداشته و ندازم

ایا امکانش هست من جریمه بشم و سوابق بیمه باطل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا راهنمای کامل فرمایید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از نظر قانونی،شما نباید بطور همزمان دو دفترچه درمانی داشته باشین.

این خلاف مقررات بیمه ای هست.

اگه جایی کار میکنین و بیمه شدین،پس دفترچه تامین اجتماعی تون کفاف پوشش های درمانی تون رو در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی میده،وگرنه هیچکسی در آن واحد نمیتونه در ۲جا بستری باشه که بخواد از ۲ تا دفترچه استفاده کنه!!

اگر هم بیمه تون رو اختیاری واریز میکنین که خوب باز هم دفترچه بیمه بهتون تعلق میگیره.

پس نیازی به دفترچه بیمه دوم نیست و این از نظر قانونی جرم هم محسوب میشه.

پیشنهاد میکنم که در صورت داشتن دفترچه سلامت و تامین اجتماعی،دفترچه سلامت تون رو با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت باطل کنین.