در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
درود بر شما ..

من 5 ماهه فارغ تحصیل شدم و هننوز 7 ماه از معافیت تحصیلیم مانده و سرباز نیستم.

جایی برام کار پیدا شده منتهی میگن باید بیمه بشی که اگه اتفاقی محل کار افتاد بیمه باشی..

آیا با این شرایط بیمه به من تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چونکه شما دارای معافیت تحصیلی میباشید یعنی وضعیت شما مشخص میباشد واز اولین روزی که شروع به کار میکنید باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرید