در لیست بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام

با تشکر از آقای ایمانی بابت پاسخی که ارائه کردند. سوال من اینه که آقای ایمانی گفتند اگر شرکت پرداخت مالیاتی نداشته باشه، مشکلی نداره که الان اقدام کنند.

الان سوالم اینه که اگه شرکتی فعالیت مالیاتی داشته باشه ولی نیروی انسانی استخدام نکرده باشه و فقط اعضاء هیئت مدیره بدون دریافت حقوق کار کنند، باز هم نیاز به دریافت کد کارگاه هست؟

آخه برای ما یه بار بازرس اومد و دید کسی کار نمی کنه، گذاشت رفت گفت هر وقت خواستید لیست رد کنید بگید بیام. ممنون
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام مجدد با توجه به اینکه بازرس جهت بازرسی امده ولی اعلام کرده فاقد فعالییت لذا مشکلی دیگر بوجود نمیاید وشما میتوانید به شعبه واحد بازرسی مراجعه وبازرسی که امده بودن را پیدا کرده وگزارش بازرسی بخواهید همینکه بازرس اسامی در گزارش بازرسی قید نکردند یعنی اینکه افرادی مشغول بکار نمیباشند ولی با توجه به اینکه طی این دوران شما میتوانستید جهت مدیران سهامدار لیست ۲۷٪تنظیم وارسال نمایید ولی ایرادی شعبه بشما جهت عدم ارسال لیست مدیران سهامدار نمیگیرد.ایمانی....