در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام  و خسته نباشید

اگه امکانش هست آموزش دریافت فیش بیمه و برگه پرداخت حق بیمه کشاورزی رو هم در سایت قرار بدین ممنون میشم با تشکر از سایت خوبتون
2 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
با سلام .اگر منظورتان دریافت فیش پرداخت حق بیمه پرسنلی که از طریق بیمه کشاورزی نزد سازمان تامین اجتماعی است می باشد باید جهت دریافت کدکاربری ورمز عبور برای ارسال لیست ودریافت فیش از طریق سامانه پرتال سازمان تامین اجتماعی به شعبه واحد درامد مراجعه نمایید وپس از اخذ رمز از طریق این سامانه اقدام نمایید.https://samt.tamin.ir