در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر از زحمات خیلی خوب تون
ما شرکت داریم و قرداد خدمات پرستاری در بیمارستان
یکی از نیرو ها مون که تو آزمایشگاه کار میکنه گویا سرباز بوده الان متوجه ش شدیم
به صورت امریه است یا به اصطلاح ( پیام آور)
شیفت ها سربازی ش مرتب انجام میده
این آزمایشگاه بیمارستان هم که دست شرکت ما هست مرتب میاد شیفت هاش انجام میده و من از واحد مربوطه گواهی کار میگرفتم
آلان4 ماهی هست که فعالیت ما شروع شده
هم بیمه سربازی ش رد میشده
هم ما براش تامین اجتماعی رد کردیم
آلان تکلیف چیه!؟
اینجوری شنیدم میگن خلاف محسوب میشه
چکار کنیم دچار طبعات تامین اجتماعی نشیم
2 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام دقیقا درسته شما میتوانید بیمه ایشان را رد کنید چون فرد بیمه شده میتواند یک یا چند جا بیمه باشد درقانون چیز دیگری قید نشده است. البته درصورتی که بیمه سربازیش تامین اجتماعی باشد درغیر اینصورت خود کارگر با مشگل روبرو خواهد شد.حق رسا