در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من آبان ماه سال 94 تصادف کردم و دادگاه 23 اردیبهشت رای نهایی صادر کرد و بردم بیمه

الان تقریبا 2 ماه از رای دادگاه میگذره و واحد حساب داری بیمه میگه فعلا پول نیست یا پروده قبل شما زیاد هست

و میگه برید 3 ماه دیگه بیاین آیا این کار قانونیه؟

پس قانون 15 روز چیه چرا انجام نمیدن آیا با طرح شکایت به بیمه مرکزی روند رسیدگی و رسیدن به دیه زود انجام میشه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
به علت
ازدیاد پرونده های  خسارت های شخص ثالث
روند کند رسیدگی به پرونده
مشکلات مالی بیمه ایران
و...
معمولا خسارت ها در موعد مقرر پرداخت نمی شود. شکایت از بیمه ایران در بیمه مرکزی هم می تواند کارساز باشد و هم نه. اگر شکایت شود بهتر است ولی با وجود شکایت هم ممکن است تسریعی در پرداخت خسارت شما صورت نگیرد.