در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من آبان ماه سال 94 تصادف کردم و دادگاه 23 اردیبهشت 96 رای نهایی صادر کرد و بردم بیمه

الان بیش از 2 ماه از رای دادگاه میگذره و واحد حساب داری بیمه میگه فعلا پول نیست یا پرونده قبل شما زیاد هست

و میگه برید 3 ماه دیگه بیاین آیا این کار قانونیه؟

پس قانون 15 روز چیه چرا انجام نمیدن آیا با طرح شکایت به بیمه مرکزی روند رسیدگی و رسیدن به دیه زود انجام میشه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
وقتی رای نهایی صادر شود بیمه گر موظف است ظرف مدت کمتر از یک ماه خسارت را پرداخت کند. اما وقتی اعتبار نداشته باشد این موضوع به تاخیر می افتد.
قطعا شکایت از طریق بیمه مرکزی تاثیر گذار است. حتی اگر اثری نداشت می توانید دادخواست خسارت دیرکرد تحویل مراجع قضایی بدهید. البته قبل از هرگونه شکایت، باید بررسی کنید که میزان دیرکرد بر اساس قوانی جاری کشور در مقایسه با هزینه و صرف زمان دادرسی، صرفه اقتصادی دارد یا نه.

اگر منصرف شدید از شکایت به مراجع قضایی، باید منتطر باشید و پیگیری مستمر داشته باشید تا تسویه کامل صورت گیرد