در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام.

پدرم بالای 60 سال داره. حق بیمه پرداختی ایکه تا الان پرداخت شده حدود 7 سال و نیم هستش.

با مراجعه به شعبه خاوران جهت بازنشستگی و از کار افتادگی گفتند که باقیمانده بیمه که 10سال بشود، حدود7-8میلیون میشه. که قادربه پرداخت این مبلغ نیستند. و میخواهیم قسطی پرداخت کنیم. شرایطی برای پرداخت قسطی وجود داره؟و اگر وجود داره،میشه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه نوع کار اینطور ایجاب میکند با پرداخت این مبلغ مستمری برقرار میشود لذا امکان پرداخت بصورت قسطی وجود ندارد وتنها راه باقیمانده ارائه درخواست قسطی از طرف شماست واینکه با درخواست شما موافقت بشه یا خیر با کمیته ای است که در اداره کل تشکیل واعلام نظر میکنند....ایمانی