در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
بسمه تعالی

باسلام واحترام وادب بدینوسیله به استحضار میرسانم ایجانب درسال 1366 بعنوان فروشنده مصرف در یکی از شرکتهای تعاونی روستایی برابر قانون کار و تامین احتماعی استخدام شدم حدود 9 سال فروشندگی – انبارداری – فروشگاه سموم دفع افات نباتی – کمک حسابداری و.. یعنی تا سال 74 سال 74 این جانب را به عنوان مدیرعامل از بین کارکنان  که 7 نفر بودیم انتخاب نمودند.

 این وضیعت  تا سال 91 حقوق را برابر قانون کار( گارکری )دریافت میکردم و تا الان که 30 سال گذشته حقوق را برابر قانون کار و کارگری  دریافت میکنم  چیزی اضافه  نکردند مانند مدیرانی که از بیرون میاورند مدیر عاملی نبودم که از بیرون امده بودم نیروی همین شرکت بودم .

تا اعلام نمودند که مدیران عامل سنوات ندارند . ( این قانون را همه میدانستند برای کسانیکه از بیرون نیرو وارد کنند.) اینجا بود که مجددا اعلام نمودند . مجمع عمومی دعوت شوند.( ارکان  اصلی شرکت برابر اساسنامه  مجمع عمومی است ) برابر قانون مجمع عمومی  به جلسه دعوت شدند اعضای مجمع پس از بحث و گفتگو تصویب نمودند از انجاییکه این نیروها برابر قانون کار حقوق دریافت میکردند حق سنوات تعلق میگیرد .

ببخشید نمیدانم منظورم را رساندم یا نه . ضمنا این شرکت تعاونی 1720 عضو دارد . حال میخواهم حق کسی در این میان تضیع نشود مخصوصا که ما برابر قانون اداره کار که سالانه از طرف دولت اعلام میشد حقوق کارگری دریافت میکردیم نه جیز دیگر .

 از همه شما صاحب نظران تقاضا داریم برابر قانون کار ایجانب را راهنمایی نمایید. این جانب هیچ توقع زیادی ندارم .

 ( نگفته نماند تا سال 91  حق سنوات محاسبه شد و میخواستند به من پرداخت کنند اول قبول نمیکردم چون گفته بودند  تا این سال تسویه میشود گفتم نه نمیگیرم بعداز از اهل فن و کارشناسان خیره سوال نمودند اظهار داشتند که (طبق قانون با پایان قرارداد کار، کارگر مستحق دریافت پاداش پایان خدمت است و چنانچه این مبلغ در طول اشتغال در کارگاه واحد و پایان هرسال تسویه شود مبلغ پرداختی علی‌الحساب محسوب می‌شود و از مبلغ نهایی هنگام خاتمه قرارداد کار کسر می‌شود ) و یا این مطلب (نظر به اینکه پرداخت سنوات خدمت منوط به خاتمه قرارداد کار می باشد لذا در قراردادهای کار دائم، چنانچه در حین اجرای قرارداد کار از جمله در پایان هر سال خدمت کارگر، سنوات وی محاسبه و به وی پرداخت گردد این پرداخت ها علی الحساب تلقی و در حکم بدهی کارگر به کارفرما محسوب می شود و در خاتمه کار و قطع رابطه از کل مبلغ سنوات خدمت وی که بر اساس آخرین مزد کارگر محاسبه می شود کسر و مابقی آن به کارگر پرداخت خواهد شد.) و خیلی دیگر...

 در همان سال  براساس گفته های اهل فن و تیاز داشتن پول مبالغی دریافت کردم حال که میخواهند  برابر مصوب مجمع عمومی پرداخت کنند اظهار میدارند که شما مبلغ دریافتی بابت تسویه بوده . (دستور صدور چک سال مذکور علی الحساب حک  و ثبت و سند حسابداری خورده ) لذا با توجه به موارد فوق خواهشمند است راهنمایی های لازم را مبذول فرمایید .

 با تشکر ببخشید که سرتان را درد اوردم .
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام دقیقا سما موضوع را خوب بیان کردید لذا بهترین وکارآمدترین روش دادخواست به اداره کار وتقاضای بازرسی تحقیقی واینکه میتوانید از طریق بازرسی تامین اجتمایی موضوع رهمزمان پیگیری نمایید وسنوات ودیگر حقوق کارگر یا کارمند از حقوق آمره میباشد لذا با اطمینان موقوع را پر هردو سازمان پیگیری ودر مرحله ٱخر از طریق دیوان عدالت به حق قانونی خود خواهید رسید...ابمانی