در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.

جهت دریافت کد کارگاه برای شرکت ها و آموزشگاههای (سهامی خاص) . تامین اجتماعی از مدارک تحویلی از ادارات مربوطه (مثل اداره ثبت و ...) استعلام میکنند؟

یا  فقط بازرسی از مکان برای تامی اجتماعی ملاک میباشد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام واحد بازرسی  کلیه مدارک تحویلی جهت بازرسی را کپی واصل را مطابقت داداه وبراساس آن مدارک بازرسی بعمل اورده واینکه صحت وسقم مدارک ومجوز بعهده کارفرما بوده وبنا بر ضرورت اگه به مدارکی شک کند میتواند استعلام هم بگیرد .ایمانی