در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (680 امتیاز)
سلام

می خواستم فرق دفترچه سلامت ایرانیان و دفترچه تامین اجتماعی رو بدانم

میدانم که تامین بازنشستگی دارد

فقط می خوام‌ بدانم فرق خدمات این دو دفترچه تو درمانگاه ، بیمارستان ، دارو و،،، چیست

و هر کدام چند درصد فرانشیز میدهند ؟؟؟

سپاس و خدا قوت
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

فرق خدمات درمانی دفترچه تامین اجتماعی و بیمه سلامت در مراکزی است که به عموم خدمات درمانی ارایه میدهند.

با دفترچه تامین اجتماعی،و در مراکز ملکی آن سازمان،شما میتوانید هزینه های درمان خود را بصورت رایگان دریافت نمایید( در حالت کلی،چون استثنا نیز دارد)،بدون دادن هرگونه وجهی.

در بیمه سلامت،که در حال حاضر رایگان می باشد،شما فقط میتوانید در بیمارستانهای دولتی و مراکز آموزشی پزشکی ،مانند دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران،خدمات پزشکی را با پرداخت فقط ۱۰٪ از هزینه های درمان(بعنوان فرانشیز)،تحت پوشش قرار بگیرید.

بادفترچه هر یک از این مراکز،در مراکز درمانی دیگری نمیتوانید سرویس درمان دریافت کنید.

مثلا با دفترچه بیمه سلامت،در مراکز تامین اجتماعی به شما سرویس رایگان داده نمیشود و بالعکس.