در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
مادرم تحت پوشش بیمه برادرم هستن. الان ازدواج جدید کردن و میخوان تحت پوشش همسرشون که بازنشسته تامین اجتماعی هستن قرار بگیرن.

 ایا قبلش باید از پوشش برادرم بودن خارج بشن یا لازم نیست؟ دوم چه مدارکی لازمه برای این کار؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
ابتدا برادر شما باید مادر را از تحت کفالت خود خارج نماید و با ارائه درخواست کتبی به شعبه تامین اجتماعی امکان پذیر است.
همسر مادرتون باید عقدنامه (عقد دائم ) و شناسنامه را به شعبه مادر که مستمری دریافت می نمایند ارائه دهند تا مادر شما تحت کفالت همسر جدید در بیایند.