در سوابق بیمه توسط (680 امتیاز)
سلام
ذر سایت جدید تامین اجتماعی برای مشاهده سوابق باز یابی و مراحل آن را با موفقیت انجام میدهم ولی وقتی با رمز جدید قصد ورود به سامانه را برای مشاهده سوابق دارم

سایت پیام میدهد که به دلیل مطابقت نبودن نام کاربری و رمز عبور امکان ورود نیست

بارها بازیابی کردم و بارها همین پیام را دریافت کردم

چکار باید انجام دهم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتوانید به شعبه واحد نام نویسی مراجعه ومدارک خورا به همراه دفترچه بیمه برده ونامنویسی مجدد انجام داده تا مشکل شما حل شود..ایمانی