در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

آیا هزینه درمان جای جوش توسط جراحی - سابسیژن که حدود 1.5 میلیون تومان میشود را بیمه ای وجود دارد درصدی از آنرا بپردازد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای خسارت شما از محل بیمه تکمیلی،امکان اینکه از محل سقف تعهدات پاراکلینیکی نوع سوم(مربوط به پوشش جراحی های سرپایی) قابل پرداخت باشد وجود دارد،مشروط باینکه شرکت بیمه طرف قرارداد شما،آن را در تعاریف پرداخت خسارت خود بعنوان پوشش داشته باشد.

در صورت داشتن بیمه تکمیلی،لطفا از طریق امور اداری،مالی،رفاه و یا منابع انسانی شرکت،یا سازمان خود اقدام نموده،از مسول مربوطه آن را جویا شوید.

ضمنا این پوشش در بیمه های عمر به هیچ وجه قابل پرداخت نمی باشد.