در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

با توجه به بیمه های متعدد درمانی آیا شرکتی وجود دارد که هزینه عمل لیزر برای رفع عینک را بپردازد؟ لطفا در صورت امکان نام بیمه مذکور را بفرمایید

معمولا چمقدار پرداخت می کنند؟یا چند در صد را بیمه متقبل میشود؟

در ثانی آیا باید به بیمارستان یا مطب طرف قرارداد حتما مراجعه کنیم؟یا هر جایی که میتوانیم میشود عمل کرد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر بیمه تکمیلی را فقط بمنظور رفع عیوب انکساری چشم میخواهید،هیچ شرکتی به شما این پوشش را به تنهایی نخواهد داد.

بیمه های درمان تکمیلی به دو صورت گروهی و انفرادی قابل خریداری هستند که در نوع دوم،شرکت های بیمه از شما چکاپ خواهند گرفت و بیماری های پیش از عضویت را از تعهدات خود خارج خواهند نمود، و ضمنا هزینه حق عضویت آن خیلی به مراتب بیشتر از هزینه ای است که شما برای عمل لیزیک خود خواهید پرداخت،چون بیمه های تکمیلی فقط پوشش لیزیک ندارند و شامل انواع پوشش های درمانی در غالب بسته های خدمات درمانی خواهند بود.