در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.
من بمدت ۵ سال در یک کارگاه مشغول بودم. کارگاه پروانه کسب نداشته. و قرار داد بسته نمیشد.

 حق بیمه هم پرداخت نمیشد.

من چگونه میتوانم اثبات کنم که بیش از ۵ سال در آنجا کار کردم؟ میتوانم از طریق شاهد اقدام نمایم؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اول باید ببینی که حقوقت رو چگونه پرداخت میکرد دوما در این پنج سال بازرس تامین اجتمایی برای بازرسی اومده اونجا یا نه سومأ  همکاراهاتون ایا بیمه بودن یا خیر ؟ حالا شما میتوانید به بازرسی شعبه مراجعه وتقاضای بازرسی تحقیقی نمایید ودادخواست به اداره جهت اعمال ماده ۱۴۸ قانون کار داده ودرهییت تشخیص تقاضای بازرسی تحقیقی داده واگر پول واریزی برای شما از طریق کارت بکارت باشه میتوانید پرینت دریافتی را از بانک گرفته ودرهییت کار ارائه نمایید