در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

 1-عموی من الان سنشون ۵۷ سال میباشد و توی این مدت اصلا تحت هیچ بیمه ای نبودند چون مشکل روانی دارند و اصلا توی عمرشون کار نکردن و از طریق خانواده تامین میشدن والان میخواستیم براشون بیمه پدرشون که شرکت نفتی بودن و فوت کردن رو درست کنیم میخواستم بدونم باید چه شرایطی داشته باشن که این بیمه به ایشون تعلق بگیره البته بعد از مرگ پدرشون این بیمه مدتی برای خواهرشون بود که ازهمسرشون طلاق گرفته بود،،

و اینکه 2-اگه بخواهیم براشون بیمه اختیاری براشون بگیریم از طریق از کار افتادگی از لحاظ روانی باید چه اقداماتی انجام بدیم؟؟

باتشکر از پاسخگویی شما
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

برای سوال دوم باید گفت : باتوجه به اینکه قبل از بیمه پردازی از کارافتاده بودن لذا امکان برقراری از کارافتادگی از این نوع بیماری وجود نخواهد داشت ، البته با توجه به سنشون امکان بیمه اختیاری در تامین اجتماعی برای ایشان وجود ندارد