در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
اگر در خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری ، فقط قسمت سرمایه فوت را نخواهیم چه تاثیری در قرارداد دارد؟
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در قرارداد بیمه های زندگی،پوشش فوت بهر علت،جزو لاینفک بیمه نامه است و امکان حذف آن وجود ندارد.

میتوانید پوشش فوت را با سرمایه حداقل خریداری نمایید،ولی نمیتوانید آن را از بیمه نامه حذف نمایید،چون در اینصورت بیمه نامه قابلیت صدور نخواهد داشت.

نیز میتوانید پوششهای اضافه را با نظر مشاورتان،خریداری و یا حذف نمایید.

در صورت نیاز به مشاوره رایگان،میتوانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ تماسی برای راهنمایی ثبت نام بیمه نامه مورد نظرتون داشته باشید