در خرید بیمه سربازی توسط (130 امتیاز)
باسلام من هنگامی که سوالات پاسخ داده شده دربیدبرگ رو میخوندم متوجه شدم که سوالاتی مبنی براحتساب سوابق سربازی در سوابق سخت وزیان آورراخواندم که کارشناسان درجواب گفته بودن که سابقه سربازی طی شرایطی جزو سوابق سخت وزیان آورحساب میشود

حالا سوالم اینه که آن شرایط چی هست لطفا توضیح دهید که چگونه سوابق سربازی روجزو سوابق سخت و زیان آور قرار دهیم و آخر اینکه اگر سربازی رو در بین کار در مشاغل سخت خریداری کنیم جزو سختی کارمیشود
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام اولا سربازی جزئ کار سخت وزیان آور نمیباشداگر در خدمت سربازی از طریق یگان خدمتی در کاری گمارده شدید که اونکار جزئ کارهای سخت درلیست اداره کار باشه میتوانید از طریق یگان خدمتی باشرایط خاص وتایید یگان موصوع پیگیری وبه نتیجه برسید که الان در هیچکدام از یگانهای خدمتی دیگر از این موضوع جلوگیری بعمل امده....ایمانی