در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید بنده از خرداد 1393 در یک شرکت چاپ و صحافی کار میکردم یه کارگاه با حدود 80 نفر کارگر.

 از روز اول بیمه نبودم و هر بار که به کارفرما بابت بیمه شدن اعتراض میکردم به من میگفتن بیمه نمیکنیم .

هر وقت هم بازرس بیمه به شرکت میآمدند بنده و حدود 10 نفر دیگر از خانومهای کارگر را در اتاقی محبوس میکردند تا بازرس از شرکت بروند تا اینکه در تاریخ 7/4/1396 کارفرما به من گفت که اخراج هستی و به خانه ات برگرد.

بعد از سه سال کار کردن . ایشان گارگران را استسمار کرده و بیمه نمیکند.

حالا من چکار کنم و آیا میتوانم حق و حقوقم را بگیرم.

لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

لطفا مرحله به مرحله بگید چیکار کنم.

در ضمن هیچ قراردادی ندارم و صرفا حقوق کارگران را به کارت بانکی واریز میکرد.

و چیزی که اثبات میکند من در این شرکت کار میکردم دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی است.

لطفا کمک کنید.
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام بیمه نمودن کارگران از حقوق آمره میباشد شما میتوانید پرینت دریافت حقوق رو از بانک گرفته وبه اداره کار مراجعه وتقاضای اعمال ماده ۱۴۸قانون کار را درخواست وتقاضای بازرسی تحقیقی بنمایید ویه درخواست بازرسی هم به تامین اجتمایی بدهید وپس از بازرسی حتما حق شما به شما برمیگردد نگران نباشید...ایمانی