در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

اندوخته ریاضی بیمه عمر باید چقدر باشد که وراث بتوانند مبلغ بیمه عمر برای فوت را بطور کامل دریافت کنند؟ و یا از زمانی که فرد اولین حق بیمه را واریز کرد مزایای ریالی فوت به وراث به صورت کامل تعلق میگیرد؟!
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اندوخته ریاضی و غرامت فوت،دو مقوله جدا از هم در بیمه های زندگی می باشند.

غرامت فوت،همان چیزی است که شما به آن اشاره نمودین و با پرداخت اولین قسط بیمه نامه و صدور آن،قابلیت پرداخت را به وراث دارد و به میزان حق بیمه و نوع فوت بیمه شده(بهرعلت و یا حادثه) بستگی دارد.

مثلا در بیمه پاسارگاد شما با پرداخت ماهانه ۲۰۰ هزار تومان از غرامت فوت بهر علت بمیزان ۶۰ میلیون تومان،و در صورت حادثه تا سقف ۲۴۰میلیون تومان برخوردار خواهید شد.

اندوخته(ذخیره ریاضی بیمه نامه)،باقیمانده حق بیمه پرداختی شما،پس از کسر حق بیمه پوشش های خریداری شده شما از شرکت بیمه بهمراه کارمزد نماینده،هزینه های صدور و بیمه گری شرکت بیمه و ... می باشد،که در ۵ سال اول بیمه نامه تان،کمتر از میزان حق بیمه پرداختی شما می باشد.

ضمنا در پرسش نامه بیمه های زندگی،جدولی برای تعیین وراث شما تا حداکثر ۶یا۵نفر وجود دارد که بیمه گزار میتواند،سهم هر یک از وراث را در صورت فوت خود بهر میزان که بخواهد تعیین نماید.