در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی

بنده متاهلم و بعد از 5 سال فعالیت در یک شرکت از ابتدای آبان 92 بیکار شدم.در حال حاضر بعد از پایان دریافت 18 ماه بیمه بیکاری به گفته یکی از کارمندان بیمه تامین اجنماعی متوجه شدم که در محاسبه حق بیمه بیکاری بنده اجحاف شده است.حقوق دریافتی سه ماه آخر بنده به ترتیب 15087776،9839197،10581440 بوده است ولی حق بیمه بیکاری بنده ماهانه 6800000 ریال محاسبه شده.آیا مبلغ محاسبه شده صحیح است؟بنده از چه راهی میتوانم حقوق خود را از سازمان تامین اجتماعی مطالبه کنم؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

گفته های شفاهی کارمند تامین اجتماعی سندیت نداشته و قابل استناد نیست چرا که اگر به گفته های خود ایمان داشت حتما راهکاری رو پیش پای شما میگذاشت ولی در هر صورت 70%حقوق پایه مبنای محاسبات در بیمه بیکاری هست و رقم هایی که اشاره کردید ارقامی بوده که داخل آن اضافه کاری پاداش و کمک هزینه های مختلف وجود دارد و برای بررسی ذقیق تر میتوانید به اداره کار مربوطه مراجعه و درخواست بررسی بدید

پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید