در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام. اوایل اردیبهشت ماه تصادف کردم، و یک ماشین با من برخورد کرد که مقصر شناخته شد.
وسیله ی هر دوی ما توقیف شد. و من در کلانتری و دادسرا شکایت کردم، و روند پزشک قانونی را انجام دادم و پاکت جواب را به دادسرا فرستادم.
و دادسرا حکم داد که وسیله ام را آزاد کنم.
دادیار گفت نیازی به مراجعه به دادسرا نیست و منتظر دریافت ابلاغیه درب منزل باشم.

هیچ مبلغی بابت خسارت وارده به وسیله ام، و خسارت جرحی و دیه تا به حال دریافت نکردم.
و در رسید پزشک قانونی عنوان شده بود  "مجموع ارش زیر 1%"

سوالات من این ها هستند:

  1.   با توجه به اینکه مدت دو ماه از تصادف و تکمیل پرونده در دادسرا گذشته، آیا مدت بیشتری باید منتظر دریافت ابلاغیه بمانم و هیچ پیگیری دیگری ندهم؟
  2.  از طریق بیمه ی مقصر هیچ اقدامی نکردم، و فقط در کلانتری و دادسرا شکایت کردم. و وسیله ام را با هزینه ی شخصی تعمیر کردم. آیا هزینه ی این خسارات قابل دریافت هست؟
  3.  شرایط دریافت مبلغ دیه به چه صورت هست؟ آیا بعد از رای نهایی دادگاه باید کارهای دیگری انجام بدهم؟
  4.  با توجه به اینکه هیچ شماره تماس یا مشخصات و آدرسی از راننده مقصر ندارم، و فقط برگه ی کروکی تصادف را در اختیار دارم، میتوانم در صورت به نتیجه نرسیدن اینها، از طریق شورای حل اختلاف شکایت نمایم و روند چگونه هست؟
  5.  آیا تضمینی هست که تمام این هزینه هایی که تا به حال متضرر شدم بازگردد؟
  6.  آیا میتوانم در صورت تعیین مبلغ دیه توسط دادگاه به مبلغ آن اعتراض بزنم و مدعی دریافت خسارت دو هفته بیکار شدنم باشم؟

با تشکر.

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

توسط (100 امتیاز)
مدت زیادی منتظر تائید شدن پست بودم، سوالاتم کامل و جامع هست و ممگنه سوال دیگران هم باشد

منتظر هستم یک کارشناس دقیق پاسخ سوالاتم را بدهند، ممنون.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

معمولا رونده رسيدگي به پرونده ها بستگي به اون مرجع قضايي دارد و نوبت دهي براي برسي پرونده شما و حتما قبل از برسي براي شما ابلاغيه خواهد امد و جاي نگراني نيست

در صورتي كه تامين دليل براي كارشناسي خودرو خود انجام داده ايد مي توانيد خسارات مالي رو از بيمه شخص ثالث مقصر حادثه قبل از حكم دادگاه دريافت نماييد