در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. من کارم ام دی اف هست و بیمه تامین اجتماعی هستم، میخوام از ایران برم و به صورت قانونی در کشوری مثل ترکیه زندگی کنم. خواستم بدونم وقتی برم میتونم همینجوری رد کردن بیمه رو ادامه بدم؟

 یا اینکه به نحوی متوجه میشن من ایران نیستمو سابقه بیمم قطع میشه؟

 ممنون میشم راهنمایی کنین.
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید خود را بیمه خویش فرما کنید . در ان صورت اشکالی ندارد . در غیر این صورت غیر قانونی است و ممکن است برای شما مشکل پیش بیاید .

با تشکر