در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
در صورتی که کارفرما بگه من کارگر را دیگه با وجود رای بازگشت به کار به کار راهش نمیدم ایا توافق روی مبلغ ۲۰ ملیون و بیمه واریزی ۹ ماهه قانونیه ؟

بنده توافق کردم و کارفرما نوشت و توافق را امضا کرد و امروز رفتم دیدم رو امضا و توافق خودش اعتراض زده ایا میتونه با وجود توافق تو حل اختلاف مبلغ کم بشه یا نه خواهشا واضح جواب بدید و بگید دلیل این اعتراض با وجود توافق چی میتونه باشه ممنون
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

از نظر حقوقی توافقی که انجام داده اید مهم است . شاید دلایل محکمی برای این اعتراض داشته باشند . به هر حال در بررسی اعتراض توافقی که کرده اید اهمیت بالایی دارد مگر اینکه دلایل بسیار قوی ای داشته باشند .

با تشکر