در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
رای بازگشت به کار بود قاضی گفت ی مبلغی بگیر و برو برام ۶ ملیون زدند و توافق کردیم که بیمه ۷ ماهم و حق السعی که همون ۶ تومن بود را بدهد تا استرداد کنم و نماینده کارفرما گفت که میدم و نوشت امضا کرد

 بعد از ۲ هفته که رای صادر شد متوجه شدم که کارفرما روی رای اعتراض گذاشته او خودش نوشته مبلغ را با بیمش میدم حالا زده زیرش به نظرتون چیکار کنم ایا این توافق قانونیه یا ایا میشه روی توافق خودش که با دست خطش نوشته اعتراص بزنه تو حل اختلاف
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام کارفرما در نوشتن رای توافق کرده یعنی اینکه اعلام آمادگی کرده که شش میلیون بعلاوه حق بیمه را بده اما در قسمت اعتراض ایشان یاشما میتوانید نسبت به رای صادره اعتراض نمایید حالا اعتراض در وقت قانونی مشکلی نیست وقانونی میباشد