در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
من با 19 سال خدمت در ناجا بازخرید کرده ام حال برای بازنشستگی و دریافت مستمری و انتقال 19 سال بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح چکار باید بکنم. چقدر باید پرداخت کنم تا بازنشسته بشم. تمکن مالی ندارم اقساطی میشه؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید درخواست انتقال کسور دهید . در ضمن در حال حاضر باید بیمه شده تامین اجتماعی باشید . آخرین حقوق و مزایای شما در شغل قبلی در نیروهای مسلح یا اولین حقوق و مزایای شما در شغل فعلی که بیمه شده تامین اجتماعی هستید هر کدام بیشتر باشید را باید در 18 درصد ماهیانه ضرب کنید و از مبلغی که از صندوق بیمه قبلی نیروهای مسلح به تامین اجتماعی انتقال می یابد کم کنید . مبلغ حاصله را باید پردخت کنید تا شعبه برایتان سابقه مزبور را در سوابق تان لحاظ کند .

تا سه ماه فرصت دارید درخواست تقسیط دهید و شعبه می تواند تا 30 قسط مبلغ را تقسیط کند . سهم کارفرمای سابق قابل تقسیط نیست .

با تشکر