در سوابق بیمه توسط
با سلام ....

بنده از پرسنل مستعفی نیروهای مسلح بوده ام...حق بیمه ام در زمانیکه تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح بوده ام و 4 میلیون تومان بوده را نیز دریافت کرده ام .... حالا در جای دیگری استخدام شده ام و تصمیم دارم سابقه بیمه نیروهای مسلح ام را به بیمه جدید که تامین اجتماعی است منتقل نمایم ...  سوال بنده این است .... آیا مجددا می توانم با پرداخت یکباره آن حق بیمه به نیروهای مسلح سوابق بیمه ای خودم را بدست آورم یا خیر ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام اینکه امکان دریافت حق بیمه در نیروهای مسلح وجود دارد امری ناممکن بنظر میاید ولی با این حال درخواست خودتون رو برای بررسی و اعلام نظر به شعبه تامین اجتماعی ارسال کنید