در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام-
آیا به بیماری ها و حوادث غیر ناشی از کار که زیر 66 درصد باشد مستمری از کارافتادگی جزئی تعلق می گیرد؟

با تشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
برابر ماده ۷۰ قانون تامین اجتماعی:
۱. درصد از کارافتادگی بین ۱۰ تا ۳۳ درصد: غرامت نقص عضو مقطوع به صورت یکجا پرداخت می شود.

۲. درصد از کارافتادگی بین ۳۳ تا ۶۶ درصد: مستمری از کارافتاده جزیی و ماهانه تا زمان بازنشستگی پرداخت می شود.
۳.درصد از کارافتادگی از ۶۶ درصد و بیشتر: مستمری از کارافتادگی کلی به صورت ماهانه پرداخت می شود.