در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
اگر روز جمعه تعطیل رسمی باشد آیا میزان اضافه کار و حضور کارگران با بقیه جمعه ها فرق میکند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام خیر, چون این تعطیلات برای همه کارگران نتیجه یکسان دارد پس به این دلیل مزایایی مازاد بر آنچه در روزهای دیگر جمعه به کارکنان تعلق می گیرد پرداخت نمی شود.