در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا کارفرما میتواند بدون هماهنگی ، بیمه شخص را در شهر دیگری وارد کند.
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولا سازمان تامین اجتماعی باید بیمه هر کارگری را که تحویل میگیرد طبق اصول وقوانینی انجام بدهد حالا دلیل اینکه در شهر دیگری حق بیمه شما پرداخت میشود این است که احتمالا کارفرمای شما در شهر دیگری همین کارگاه را دارد یا دفتر مرکزی درآن شهر دارد اما مشکل خاصی نمیباشد