در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (21,160 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
بیمه نامه تضمین کیفیت ساختمان چیست ؟
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

باسلام

بیمه نامه تضمین کیفیت ساختمان و یا بیمه نامه عیوب اساسی و پنهان ساختمان با هدف حمایت از حقوق مصرف کنندگان و بر اساس قانون برنامه چهارم توسعه توسط بیمه مرکزی طراحی و به شرکت های بیمه ابلاغ گردید

 در این بیمه نامه قبل از شروع احداث بنا سازنده اقدام به عقد قرارداد با شرکت بیمه میکند و در طول فرایند ساخت شرکت بیمه توسط مهندسین طرف قرارداد خود از مراحل مختلف اجرا بازرسی نموده و کیفیت مطلوب آن اطمینان حاصل مینماید .

و در پایان عملیات ساختمان سازی همزمان با تحویل پروژه به بهره برداران تعهد شرکت بیمه تا مدت ده سال آغاز میشود . در طول مدت این ده سال هر گونه خسارتی که به سازه های اصلی شامل پي‌ها، ستونها، تيرها، بادبندها، تمام ديوارها و سقفها.
و همچنین سازه های فرعی ساختمان از قبیل کلیه اجزای غیرباربر ساختمان شامل نازک‌کاری مانند درب‌ها و پنجره‌ها، اندودها، کاشی‌کاریها، کف‌پوشها، عایقکاریها و تأسیسات الکتریکی و مکانیکی ثابت وارد آید توسط شرکت بیمه به مالک ساختمان در آن زمان پرداخت میشود .

  • تاسیسات مکانیکی ساختمان شامل
  • تاسیسات گرمایی
  • تاسیسات سرمایی
  • تاسیسات بهداشتی (آب و فاضلاب)
  • تاسیسات تهویه مطبوع
  • تاسیسات استخر (استخر، جکوزی، سونا)
  • تاسیسات آتش‌نشانی (اعلام حریق، اطفا حریق)
  • تاسیسات گازرسانی
  • اجرا و طراحی آسانسور، پله برقی، فواره و آبنما،
  • تاسیسات گازهای طبی
  • سیستم‌های بخار
  • و تاسیسات الکتریکی شامل شامل مباحثی مانند روشنائی؛ برق رسانی؛ تلفن؛ آنتن مرکزی؛ سیستم اعلام حریق؛ شبکه رایانه‌ای؛ منبع تغذیه اضطراری و دوربین مداربسته می‌باشد.

علاوه بر موارد فوق میتوان هزینه های ناشی از جلوگیری از توسعه و یا تخریب ساختمان و هزینه های پاکسازی و هزینه های تهیه نقشه برای احداث مجدد بنا را بیمه کرد .
ضمن اینکه سازندگان عزیز با خرید این بیمه نامه ضمن احترام به حقوق مصرف کنندگان فرایند فروش ساختمان خود را تسهیل میکنند .

بیمه آسیا نمایندگی میناافشاری کد4841