در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام من از کارفرمام شکایت کردم بابت بیمه نکردن و نپرداختن عیدی و سنوات فقط 17 روز برام بیمه رد کرده و جلسه اول گفت ایشون فقط 17 روز پیش من کار کرده من مدارکمو کامل کردم برای جلسه دوم بردم ولی کارفرما نیومد الان نیومده به نفع من هست یا نه و میتونه به حکم اعتراض بزنه بره برای جلسه سوم ؟

و یکی اینکه من دیگه مدرکی ندارم همرو دادم اگه جلسه سوم بشه و نرم چه اتفاقی میفته مرسی
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

تمام جلسات را باید برید . نرفتن هر کدام از طرفین مانع از انشاء حکم نمی شود . ایشان هم باید می آمده و به ضررش هست .

با تشکر