در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام
من یک شرکت نرم افزاری دارم و لیست بیمه را از طریق دفتر مرکزی ارسال میکنم
در یکی از قراردادها (طراحی سامانه...) قسمتی از کار را به یک شخص حقیقی ( غیر از پرسنل شرکت ) واگذار کردم ( طبق قرارداد که مشخص شده بود قسمتی از قرارداد اصلی است) و تا پایان کار به صورت ماهیانه مبلغی را به آن شخص پرداخت نمودم و در دفاتر هم بعنوان پرداخت به پیمانکار ثبت کردم.
در حسابرسی بیمه از دفاتر، ۳۰ درصد کل پرداختی هایی که به اون شخص داشتم رو بعنوان حق بیمه قرارداد دست دوم محاسبه کردن و بدهکار شدم.
آیا امکان اعتراض به حسابرسی صورت گرفته وجود دارد؟ ( مفاصا قرارداد اصلی از سازمان دریافت شده است)
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر ایشان را به عنوان یک پیمانکار در نظر بگیریم که به تنهایی و صرفا به تنهایی این کار را انجام می دهند فکر کنم نباید حق بیمه کسر گردد . تا جائیکه یادم هست این بحث همیشه بوده و فکر کنم براساس رای دیوان عدالت اداری  حق بیمه در مرود پیمانکار تک نفره محاسبه نمی گردد .

بله می توانید براساس رای دیوان عدالت اداری به شعب تامین اجتماعی اعتراض کنید .

با تشکر