در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من حدودا 18 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و حدودا یک سال است که بدون دریافت بیمه بیکاری از محل کار قبلی بیرون آمده ام ،

می خواستم بدونم من برای دریافت بیمه بیکاری از محل کار جدید چقدر باید سابقه کار داشته باشم که بتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟ و اینکه من میتونم در حال حاضر بیمه اختیاری و اجباری (بدون حضور در محل کار ) بشم ، به نظر شما خدمات و شرایط کدوم یکی بهتر و به صرفه تره ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-بیمه بیکاری منوط به بیکار شدن غیر ارادی و نداشتن شغل در زمان حال است . کل سابقه محاسبه می شود و شما حداقل به 1 سال سابقه نیاز دارید . با این سابقه در صورتیکه همه اجباری باشد و خانوادگی نباشد و متاهل هم باشید 3 سال مقرری بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد .

2-بیمه اجباری همواره از بیمه اختیاری بهتر است اما در محل کار حاضر نبودن خلاف قانون است و البته بیمه اجباری مانع گرفتن مقرری بیمه بیکاری می شود . در هنگام استفاده از مقرری بیمه بیکاری نیاز به هیچ نوع بیمه ای نیست چون دوران استفاده از مقرری بیمه بیکاری به عنوان سابقه برایتان محاسبه می گردد .

با تشکر