در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام و تشکر
بعد از اتمام دوره زایمان باید چه شرایطی داشته باشم که بتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟؟
10 سال سابقه کار دارم ولی دیگه با وجود 2 تا بچه هم خودم نمی تونم برم سرکار و هم کارفرما با شرایط من موافقت نمیکنه و اخراجم ....
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

پس از استفاده از بیمه استعلاجی زایمان تا دو سال می بایست توسط کارفرما بیمه واریز گردد تا بتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمائید ولی در صورتیکه خودتان میخواهید از بیمه بیکاری استفاده نمائید و کارفرما نیز شما را اخراج کرده باشد می توانید به اداره کار مراجعه نموده و درخواست بازگشت به کار نمائید و در صورت امتناع توسط کارفرما با ثبت مجدد دادخواست در اداره کار میتوانید از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمائید.