در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام خسته نباشید نزدیک ۵ سال بیمه بازنشستگی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی پرداخت شده الان سه ماه قطع شده میشه راهنماییم کنید چکار باید بکنم گفته بودند بعد از ده سال بازنشسته میشوید
3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید از مسوولین این سازمان پیگیری کنید که چرا حق بیمه را نمی پردازند . بهتر این است که اگر نتیجه ای حاصل نشد خودتاان بیمه تان را به صورت خویش فرما ادامه دهید .

با تشکر