در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام.خسته نباشید.ممنون از سایت خوبتون

یک سوال خدمت تون داشتم

من امروز خودم رو بیمه کردم البته در حال انجام مرحله نهایی هستم چند بار رفتم سازمان تامین اجتماعی فقط مونده فیش برام صادر بشه

فقط نکته این هست من نام شغل خودم رو طراح گرافیک معرفی کردم.ایا مشکلی پیش نمیاد؟

جز مشاغل محسوب میشه بعدا مشکل پیش نمیاد برام؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه هیچ مشکلی پیش نمی آید . شما که هنرمندید اگر بتوانید از طریق بیمه هنرمندان خود را بیمه کنید پرداختی خیلی کمتری نیز خواهید داشت.

با تشکز