در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام اسفند 94 از کار اخراج شدم و با تلاش مهر 95 تونستم از بیمه 18 ماه مقرری بیکاری بگیرم الان دو ماه مونده تمام بشه یه کار پیدا کردم ده روزه مشغول بودم که از بیمه اومدن و قطع کردن مقرری رو و تمام مبالغ بیمه رو باز پس میخوان تکلیف چیه؟ من میتونم نامه ببرم که ده روزه مشغول بودم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید درخواست بازرسی مجدد بدهید و مدارک شروع به کارتان را به شعبه ارائه دهید . البته اشتباه از خودتان بوده است . به محض پیدا کردن کار باید به شعبه تامین اجتماعی اطلاع می دادید . این حق را هم برای آنها قائل باشید که افرادی یکسره کار می کنند ولی مقرری بیمه بیکاری نیز می گیرند .

با تشکر