در بیمه آتش سوزی توسط (33,930 امتیاز)
آیا بیمه آسانسور و آتش سوزی اجباری است؟ در صورت نداشتن بیمه و رخ دادن حادثه چه کسی مسوول آن خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
طبق ماده 14- مدیر یا مدیران ساختمان مكلفند تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی بیمه نمایند. سهم هر یک از مالكان به تناسب سطح زیر بنای اختصاصی آنها به وسیله مدیر یا مدیران تعیین و از شركاء اخذ و به بیمه گر پرداخت خواهد شد. در صورت عدم اقدام و بروز آتش سوزی مدیر یا مدیران ساختمان مسؤول جبران خسارات وارده می باشند.