در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام
من با موتور با یک خودرو تصادف کردم که طرف مقصر بود و دست این جانب شکست.

در بیمارستان خصوصی عمل جراحی شدم و پنج میلیون هزینه کردم اما بیمه ماشین که بیمه دانا هست میگه ما پول بیمارستان خصوصی نمیدیم چون قبلا ده درصد دادیم وزارت بهداشت.

میخاستم بدونم چطوری میشه پول بیمارستان خصوصی از بیمه بگیرم؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه به راحتی زیر بار این موضوع نمی رود ولی میتوان با طرح شکایت در شورای حل اختلاف و ارائه  مدارک پزشکی و فاکتورهای مربوطه را به قاضی پرونده، پیش از صدور رای نهایی، مقام قضایی، بیمه گر را ملزم به پرداخت تمام یا بخشی از هزینه های درمان در بیمارستان خصوصی نناید.