در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
باسلام امکان این وجود دارد که اگر بازنشستگی باشرایط سخت وزیان آور باشد در سوم ماه اتفاق بیفتد وشعبه ترک کار را پایان ماه قبل به شرکت اعلام کند یا به عبارتی اگر سوم تیرماه بازنشستگی تایید شود وشعبه سه روزبه عقب برگردد وترک کار را پایان ماه به شرکت اعلام کند تا بیمه شده مجبور نباشد لیست تیرراهم ارسال کند لطفا راهنمایی بفرمایبد
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
تاریخ و شماره نامه ترک کار به صورت خودکار از سیستم دبیرخانه استخراج می شود و به عقب باز نمی گردد. نکته قابل توجه اینکه در نامه ترک کار ، تاریخ بازنشستگی درج نمی شود و تعیین آن به عهده کارفرما است. و سازمان تامین اجتماعی مهلتی یک ماهه جهت اعلام ترک کار به کارفرما می دهد.