در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من خانمی هستم که 13 سال سابقه بیمه اجباری داشتم و بعد از آن 7 سال شاغل نبودم و این مدت به صورت بیمه اختیاری حق بیمه خود را پرداخت کردم اکنون 41 سال  سن دارم برای درخواست بازنشستگی پیش از موعد در 42 سالگی از چه زمانی باید شاغل باشم و از بیمه اختیاری خارج شوم که بتوانم درخواست بازنشستگی نمایم.

 (منظورم این است که از یکسال قبل از 42 سالگی باید شاغل باشم یا کمتز از آن هم می شود)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
به استناد تبصره ۴ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، زنان کارگر با داشتن بیست سال سابقه و چهل و دو سال سن، به شرط اینکه در زمان درخواست بازنشستگی، مشمول قانون کار باشند، می توانند از مزایای بازنشستگی با ۲۰ روز حقوق بهره مند کردند.
یعنی اینکه در زمان در خواست بازنشستگی بیمه اجباری باشند. و مدت آن مهم نیست.