در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من از طریق جواز کسب لیست بیمه رد میکنم ومدیر عامل یک شرکت با مسئولیت محدود هستم ومیخواهم از شرکت هم لیست بیمه رد کنم تا زودتر بازنشت شوم آیا این امکان دارد یا نه ۱۶ سال هم سابقه بیمه دارم وسن من الان ۴۷ سالمه
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه باعث نمی شود که زودتر بازنشست شوید چون سال پرداخت حق بیمه مهم است نه مبلغ پرداختی . در صورتیکه تا آخر این روش را ادامه دهید احتمالا با مبلغ بیشتری مستمری بازنشسته می شوید .

با تشکر