در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام مشمول کسر بیمه  میشود برای من نامفهوم است در صورت امکان توضیح بیشتری بدهید باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

یکسری ازمبالغی که به شما پرداخت می شود طبق قانون تامین اجتماعی مشمول کسر بیمه می شود یعنی باید حق بیمه را از آنها کم کرد یکسری نمی شود . از مواردی که حق بیمه از آن کم نمی شود می توان به

  • بازخرید ایام مرخصی.
  • هزینه عائلمه مندی.
  • هزینه سفر و فوق العاده مأموریت.
  • عیدی.
  • مابه التفاوت کمک هزینه مسکن و خواربار در ایام بیماری.
  • حق شیر.
  • پاداش نهضت سواد آموزی.
  • حق التضمین (کسر صندوق).
  • خسارت اخراج و مزایای پایان کار.
  • پاداش افزایش تولید.

اشاره کرد . از بقیه موارد پرداختی باید حق بیمه کم گردد . یکی از مواردی که حق بیمه از آن کم می گردد حق شیفت است.

با تشکر