در پرداخت حق بیمه توسط (170 امتیاز)
با سلام مبلغ ۱۱۰ هزار تومان حق مسکن و ۴۰ هزار تومان بن خواروبار اعلام شده از طرف تامین اجتماعی مشمول کسر بیمه هستند

 منظور از مزایای انگیزه ای ۱۱۰ هزار تومان چیست و آیا علاوه بر حق مسکن و بن این مورد نیز مشمول کسر بیمه است یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
مزایایی رفاهی همان بن میباشد که در تامین اجتماعی با عنوان مزایایی رفاهی اعلام گردیده است