در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,850 امتیاز)
سلام

می خواستم بدونم تحت چه شرایطی قرارداد کار می تواند تحت قرارداد پیمانکاری تنظیم شود ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
در مورد قرارداد های کاری ساده در قالب قرارداد پیمانکاری نمیتوان قراردادبست ولی در مورد پروژه هایی که برای تکمیل یا ساخت دارند میتوان در غالب قرارداد پیمانکاری آنرا انجام بدهند و ماهیت قرارداد کاری ساده و پیمانکاری با هم متفاوت بوده و در صورت بروز اختلاف به ماهیت قرارداد نظر داده میشود .