در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)

سلام
روز بخیر
بنده در یک شرکت پتروشیمی به صورت شیفت کار مشغول به کار هستم
به این صورت که:

  • سه روز صبح کار
  • سه روز عصر کار
  • سه روز شب کار
  • و نهایتا سه روز تعطیل
  • و این روند به صورت چرخشی ادامه دار میباشد

سوالی که دارم این هست
اگر بنده آخرین موظفی از شب کاریهایم را از مرخصی استفاده کنم
و طبیعتا بعداز آن ،از سه روز تعطیل قانونی استفاده کرده و سپس اولین شیفت روزکار را نیز مرخصی بگیرم ،چند روز مرخصی برای من محسوب خواهد شد؟؟

مضافا اینکه نظر کارفرما این هست که اگر قبل و بعد تعطیل مرخصی گرفته شود خود ایام تعطیلات نیز به عنوان مرخصی محسوب خواهد شد

با تشکر از شما...
مهدی پور

1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

با توجه به دستورالعمل شماره 22 روابط کار ، کار شما کار نوبتی بوده و مستحق دریافت 15٪ فوق العاده نوبت کاری می باشید.

در صورت استفاده از مرخصی در هر یک از شیفت های یاد شده ، به ازای ساعات شیفت بایستی از مرخصی سالیانه یا همان مرخصی استحقاقی شما کسر شود.  ایام تعطیلی نیز نباید جزو مرخصی محاسبه شود. البته ایام تعطیلی در ماه باید با تعداد ایام تعطیلی شیفت شما در همان ماه برابر باشد. در صورت بیشتر یا کمتر بودن بایستی برای شما اضافه کاری یا کسر کاری محاسبه شود.